Shipping policy

Dostava proizvoda

Fior dostavlja proizvod/e primatelju u dogovoreno vrijeme osobno. Molimo uzmite u obzir da narudžbe mogu uraniti ili kasniti +/- 1 sat zbog raznih uvjeta na cesti ili drugih neprilika za koje ne odgovaramo.
Dostava se vrši od ponedjeljka do petka od 10:00 h do 18:00h.
Dostavu na kućnu adresu vršimo na području Splita, Stobreča, Kamena, Solina, Kaštela i Podstrane. Minimalan iznos narudžbe za dostavu je određen prema zonama dostave, te iznosi 10.00 € za Zonu 1, 30.00 € za Zonu 2 te 50.00 € za Zonu 3.
Ukoliko drugačije nije naznačeno na web stranici cijena dostave nije uključena u cijenu te iznosi:

ZONA 1 - Područje gradskih kotara grada Splita te MO Kamen- 3,00 €
ZONA 2 - Područje MO Stobreč te grada Solina - 7,00 €
ZONA 3 - Područje grada Kaštela i općine Podstrana - 10,00 €

Za dostavu cvijeća na lokacije koje nisu obuhvaćene u gore navedenom cjeniku molimo vas da nas kontaktirate putem telefonskog broja istaknutog na stranici kako bi provjerili dodatne mogućnosti dostave.

Osim primatelja, cvijeće može preuzeti i bilo koja druga osoba na adresi primatelja, ukoliko to želi.
Moguća je dostava u bolnice, urede i hotele ali uz pripadajuće informacije, puni naziv, adresu, broj sobe, naziv ili broj odjela, radno vrijeme.
Ukoliko nije moguće doći do primatelja, cvijeće se predaje službenoj osobi ili osobi na navedenoj adresi (npr. u bolnici medicinskoj sestri, recepcionaru u hotelu, ukućanima i sl.).
Dostava se smatra izvršenom u trenutku kada primatelj, osoba na toj adresi ili službena osoba preuzmu dostavljeni proizvod ili ako su ispunjeni svi uvjeti iz članka " Neizvršena dostava ”


Neizvršena dostava

Dostava nije moguća u sljedećim uvjetima: primatelj odbija pošiljku, netočne informacije o primatelju, primatelj nije na adresi, viša sila.
Ukoliko ne možemo ispuniti dostavu iz bilo kojeg razloga, kontaktirati ćemo naručitelja i dogovoriti daljnje korake. Ukoliko se nitko od kontakata ( naručitelj/ica – primatelj/ica ) ne javlja i nema mogućnosti ostavljanja proizvoda ispred vrata ( zaključana zgrada, dvorište, ulaz ili ostalo što bi onemogućilo ostavljanje proizvoda na sigurnom), narudžbu vraćamo u poslovnicu.  Ukoliko se naručitelj/ica ili primatelj/ica  povratno javi nakon što je narudžba / proizvod vraćen/a u poslovnicu, narudžbu je potrebno pokupiti osobno, ili platiti i dogovoriti drugu dostavu sa novim prvim slobodnim vremenom i datumom dostave.