Vjenčanja

 

Konstantna dinamika, posvećenost detaljima, poseban dizajn, individualan pristup, najdivnije vrste cvijeća, prekrasne lokacije, i VI činite savršen zatvoreni krug našeg najdražeg segmenta kreiranja – VJENČANJA. Svoj dosadašnji uspjeh, čija je definicija za nas vaše zadovoljstvo, pripisujemo pomnom slušanju i sudjelovanju u razvijanju vaših vizija i ideja.

Naši mladenci su u velikoj većini slučajeva ljudi koji iznimno cijene cvjetni dizajn, osobito onaj drugačiji i kreativniji. Rečenica koju jako često čujemo – „ Napravite po svom, vjerujemo vam. “ vraća nas na prvi dio ovog teksta. Na osluškivanje vas. Jer svaku kreaciju krojimo  isključivo prema vama, vašoj energiji, vašim osobinama. Vjerujemo da je tu izvor povjerenja.

U samom početku nudimo vam vizualni prikaz zamisli u prezentaciji, kako bismo bili sigurni da idemo u pravom smjeru. Uz vas smo kroz cijeli period planiranja , trudimo se biti od koristi u kojim god to segmentima možemo i olakšavamo vam najzahtjevniji dio organizacije oko vjenčanja.

Sam proces dekoracije vašeg vjenčanja traje nekoliko dana. Započinje s pomnim odabirom najboljeg cvijeća, narudžbama istog, zaprimanja i čišćenja te beskrajnom brigom da na dan vašeg vjenčanja bude u savršenom stanju. U ljetnim mjesecima to zahtjeva puno znanja i vještina. Sav asortiman koji koristimo uz cvijeće se treba pripremiti, moramo se pobrinuti da bude besprijekorno čist i blistav. Dan prije vašeg vjenčanja ili na sam dan vjenčanja počinje izrada cvjetnih kreacija. U nju ulažemo svo potrebno vrijeme, trud, ljubav i znanje. Nakon toga slijedi transport na mjesto održavanja proslave. Tema koja uvijek traži nove načine i vještine. Nakon postavljanja svih segmenata, naš posao i dalje ne završava. Nakon ceremonije, dolazimo prikupiti preostalo cvijeće i sav materijal koji valja pripremiti za neke nove proslave.

Sve ovo i još puno više čeka nas u zajedničkoj avanturi ako se odlučite za naš cvjetni dizajn. Veselimo se !